Betydninger af tatoveringer

Betydningen af ​​den lyserøde båndtatovering

Her kan du finde ud af alt det mest interessante og vigtige om betydningen af ​​den lyserøde båndtatovering, stift bekendtskab med funktionerne og varianterne af tatoveringsdesignet, lær om historien, meningen og fortolkningen, du kan se på mere end 231 fotos med eksempler på færdige tatoveringer med et bånd. Yderligere på webstedet:

  • Foto af tatovering af lyserødt bånd
  • SKETSER AF EN PINK RIBBON TATTOO

Betydningen af ​​den lyserøde båndtatovering - oplysninger om funktioner og fotos eksempler på tatoveringstegninger

Betydningen af ​​den lyserøde båndtatovering – fakta og fotos

Det lyserøde bånd er et ret dybt symbolsk billede. For mange er det det lyserøde bånd, der er forbundet med brystkræft og kampen mod kræft. Når man hylder en så alvorlig kamp eller ønsker at vise verden, hvad kræftpatienter skal klare, får folk tatoveringer med et lyserødt bånd.

Betydningen af ​​en tatovering

Tatoveringer er normalt lavet af et sammenflettet bånd i form af en lyserød sløjfe. Ofte foretrækker tatoveringselskere at placere et billede på armen i skulderområdet. En sådan tatovering betyder, at ejeren enten er på stadiet for at bekæmpe kræft eller allerede har overvundet en så vanskelig periode i livet som brystkræft..

Beslutningen om at få en sådan tatovering er forbundet med en persons ønske om at vise hele verden omkring ham, at der føres en kamp. Hovedbetydningen af ​​det lyserøde bånd på kroppen er den vilde vilje til at leve, ønsket om at kæmpe for din chance.

Det mest almindelige tatoveringsdesign er et simpelt krydsede lyserødt bånd. Dette er en klassiker. Nogle mennesker foretrækker dog at personliggøre billedet på deres krop. Du kan finde tatoveringer komplekse og originale..

Kombinationen af ​​et lyserødt bånd på kroppen med sorgsymboler betyder ikke nederlag i kampen mod kræft, men sejr. Sorg i dette tilfælde skyldes sygdom. Denne tatovering foretrækkes at placeres på bagsiden. Nogle placerer dog også billedet på arme, skuldre og underarme..

Billedet af båndet sammen med vingerne symboliserer også sejren over en frygtelig sygdom. En sådan tatovering kan være større i størrelse og større i skala. Grundlæggende, for et sådant billede, vælger de anklen, underarmen.

Tatoverings historie

I det sidste århundrede begyndte befolkningen i hele verden at bruge bånd i forskellige farver som et symbol på noget. Et lyserødt bånd, som et symbol på kampen mod brystkræft, dukkede op efter det gule – et tegn på støtte til militæret, rødt – et tegn på kampen mod erhvervet immunsvigt syndrom.

Dette symbol blev initieret af amerikanske Charlotte Hale. Kvinden selv gennemgik en så vanskelig fase i sit liv som brystkræft. I første omgang brugte hun bånd af en anden farve, fersken. Charlotte uddelte kort med tape vedhæftet information om brystkræft. Dette blev gjort for at gøre opmærksom på problemet og finde penge til at bekæmpe kræft..

Efterfølgende turde Charlotte ikke overføre sit initiativ til et kommercielt niveau. På grund af kvindens beslutning måtte hun vælge et nyt symbol, der ville være muligt at bruge. Sådan viste symbolet på det lyserøde bånd sig i verden..

Kommercialiseringen, der skræmte Charlotte Hale, hjælper stadig millioner af kræftpatienter rundt om i verden. I øjeblikket støtter mange store mærker dette initiativ. Og nu er det lyserøde bånd et universelt anerkendt symbol på kampen mod brystkræft..

Billedfunktioner

Tilføjelse af yderligere symboler til tatoveringen hjælper med at gøre billedet mere originalt. Betydningen vil ikke ændre meget fra dette. Det lyserøde bånd vil fortsat repræsentere solidaritet i kampen mod brystkræft. Alle kan tilføje et eller flere elementer. Dette vil tilføje funktioner til tatoveringen og gøre den mere speciel og meningsfuld for en bestemt person..

Ellers har et sådant billede på kroppen ingen specifikke funktioner. Hele pointen er netop i et simpelt lyserødt bånd. Og uanset hvordan du indretter det, vil det altid betyde kampen mod kræftpatienter med brystkræft og deres støtte.

Populære muligheder

Hvis vi taler om at tilføje yderligere elementer, vælger tatoveringselskere at fylde navn og efternavn på en person med brystkræft, fødselsdatoen, med båndet. Du kan tilføje startdatoen for behandlingen.

Den originale løsning er et hjerte, og indeni er der allerede et lyserødt bånd.

Det er meget populært blandt tatoveringselskere at placere forskellige symbolske indskrifter side om side..

Andre bånd er undertiden afbildet ved siden af ​​det lyserøde bånd, sommerfuglvinger eller andre vinger er placeret. Afhængigt af om den tatoverede er en troende, kan du placere religiøse symboler på din krop ved siden af ​​båndet, det være sig et kors eller en englehalo.

Kvinder elsker at vælge de medfølgende båndbilleder af sommerfugle og blomster..

Alle ovenstående muligheder betyder i de fleste tilfælde præcis sejren over en skræmmende sygdom, der påvirker brystet..

Med udviklingen af ​​at informere andre om onkologiske sygdomme, taler mennesker i stigende grad om den hårde kamp mod kræft. At fange et så stærkt og seriøst symbol er en af ​​de mest populære måder at vise hele verden på, at kvinder, der står over for dette, ikke giver op, de fortsætter med at gå fremad og mister ikke håbet..

Mandlige og kvindelige tatoveringer med lyserødt bånd

Som regel kan billedet af et lyserødt bånd findes på kroppen af ​​den smukke halvdel af menneskeheden. Det skyldes naturligvis, at det er dem, der hovedsageligt er modtagelige for brystkræft..

På den mandlige krop kan du se et bånd som en del af nogle, oftest old-school, kompositioner. Og naturligvis mest sandsynligt vil et sådant bånd ligne en almindelig sløjfe eller bare et bånd..

Konklusion

For at opsummere kan vi sige, at det lyserøde bånd er et billede, der har alvorlig betydning. Dette mønster er forståeligt for mennesker over hele verden. Brystkræft er en alvorlig sygdom. Og for at bekæmpe onkologi skal folk ofte anvende al tilgængelig styrke, moralsk og fysisk. Derfor, efter at have gennemgået en så vanskelig fase, beslutter mange kvinder at fange deres oplevelse gennem en tatovering på kroppen..

Et lille bånd er en påmindelse om, at der engang var gået en lang og hård vej.

Foto af pink ribbon tattoo 06/20/2021 №226 - tatovering pink ribbon -Foto af pink ribbon tattoo 20/06/2021 №224 - tatovering pink ribbon -Foto af pink ribbon tattoo 20/06/2021 №223 - tatovering pink ribbon -Foto af pink ribbon tattoo 20/06/2021 №222 - tatovering pink ribbon -Foto af pink ribbon tattoo 06/20/2021 №221 - tatovering pink ribbon -Foto af pink ribbon tattoo 06/20/2021 №218 - tatovering pink ribbon -Foto af pink ribbon tattoo 06/20/2021 №216 - tatovering pink ribbon -Foto af pink ribbon tattoo 06/20/2021 №214 - tatovering pink ribbon -Foto af pink ribbon tattoo 06/20/2021 №212 - tatovering pink ribbon -Foto af pink ribbon tattoo 20/06/2021 №207 - tatovering pink ribbon -Foto af pink ribbon tattoo 06/20/2021 №206 - tatovering pink ribbon -Foto af pink ribbon tattoo 06/20/2021 №203 - tatovering pink ribbon -Foto af pink ribbon tattoo 20/06/2021 №202 - tatovering pink ribbon -Foto af pink ribbon tattoo 20/06/2021 №185 - tatovering pink ribbon -Foto af pink ribbon tattoo 20/06/2021 №178 - tatovering pink ribbon -if (window.SUImageCarousel) {setTimeout (function () {window.SUImageCarousel.initGallery (document.getElementById ("su_image_carousel_6150f52bcf602"))}, 0);} var su_image_carousel_6150f52bcf602_script = document.getElementById ("su_image_carousel_6150f52bcf602_script"); if (su_image_carousel_6150f52bcf602_script) {su_image_carousel_6150f52bcf602_script.parentNode.removeChild (su_image_carousel_6150f52bcf602_script);}

Desværre er det ikke alle, der når målstregen i dette løb. Kræftsygdomme rammer hvert år millioner af mennesker verden over. Tatovering med et lyserødt bånd på nogle menneskers krop betyder smerter ved tab. Slægtninge og kære til dem, der døde af kræft, henvender sig til tatovører med en anmodning om at placere båndet på deres kroppe som et tegn på respekt og hukommelse.

Fotoeksempler på tatoveringsdesign med et lyserødt bånd fra 20/06/2021 (231 billeder)

Teksten til artiklen blev udarbejdet af: OLLY_2020 (Olga Fedorovna Molodtsova)